О ЗДЕС МРЕЖИ

 

ЗДЕС – ПРВА И НАЈВЕЋА СРПСКА МРЕЖА ПРОРУСКИХ ИНФОРМАТИВНИХ ПОРТАЛА

Мрежу проруских информативних портала ЗДЕС чине: КОМЕРСАНТ (komersant.rs), КОСМОПОЛ (kosmopol.rs), КРЕМЛИН (kremlin.rs) и СРПСКИ ГЛАС (srpskiglas.rs).

Реч је о медијској мрежи која у последњих неколико година бележи стабилну читаност и саобраћај од два до три милиона уникатних посета месечно због чега је у прилици да понуди одличну подршку у стратешкој комуникацији, али и да буде изворни генератор стратешке интеракције са јавношћу.

Мрежа је створена са циљем креирања снажне платформе информисања српске јавности о Русији, здравог медијског простора окренутог на првом месту ка читаоцу и објективном сагледавању стварности, те успостављања јединственог информативно-пропагандног простора активног на пољу афирмисања што квалитетнијих и отворенијих економских, културних и политичких веза Русије и Србије.

Наша мрежа је савршен избор за све који имају потребу или желе директније да се обрате „проруском, патриотском“ делу српске јавности, обзиром да је реч о најпосећенијим и најпрепознатљивијим независним порталима проруског профила у Србији.

Мрежом портала управља креативни тим @/ (monkeyslash.com).

Уверени смо да ћете препознати свој интерес у сарадњи са мрежом ЗДЕС, првом и највећом српском мрежом проруских информативних портала.

Добродошли!

* ЗДЕС (руски) – ОВДЕ (српски)